Deadline for Monaco: --:--:--
Brukernavn: Passord: Husk meg

Nyheter

24-09-2004
NB! Nå er førerlisten oppdatert med Jacques Villeneuve og Timo Glock. Så de av dere som har satset på Jarno Trulli eller Giorgio Pantano bør bytte ut disse i satsingen.

21-09-2004
Kommende helg er det klart for Kina Grand Prix! Husk å legge inn satsingene deres før deadline.

Deadline: Lørdag, 25. september, kl. 06.00

08-09-2004
DEADLINE for innlevering av satsing til MONZA:

Lørdag, 11. september, kl 13.00

08-09-2004
Serveren som Frabbgame ligger på har vært under endel hacker-angrep i det siste, så dere har sikkert merket nokså mye ustabilitet.

Hvis dere har problemer i framtiden og ikke får lagt inn satsinger, så kan dere gå til forumet på http://www.owregata10.com og legge den inn der.

--
Gunnar

08-07-2004
FRABBGAME2004 MAGNY-BÆSJ GRAND PRIX (Powered by Taliban)

Pre-race: Det svirret masser av rykter i FrabbGame-paddocken denne helgen, og ikke uten grunn. Flere av produsentene lanserte nemlig nyvinninger, både på den ene og den andre måten.
Mest forventning var det til den nye motoren til McLaren, som aldri tidligere har sett sin like i sirkuset. Krage-Lars og Stian sa før løpet at de var svært optimistiske på vegne av MP4-19b, som nå har en treliters dieselmotor på 4.000 hestekrefter, og kun ett gir. McLaren mener at det vanvittige dreiemomentet vil veie opp for mangelen på gir og turtall.
Også Ulven var selvsikker før start, i sin JordanSkodaF1. Skodamotoren er nå en 0.04liters wankel som yter 99.000 omdreininger i tolvte gir. Ikke dårlig, men vil det holde?
Her ser dere altså to lag som har gått i hver sin retning.

Race: Tractioncontrol-systemet i Ulvens Jordan klarte ikke å tøyle turtallet, noe som førte til snurr på start. Resten av feltet kom seg mer eller mindre avgårde, selv om de nye McLaren-bilene ikke hadde spesielt gode starter.
Etter runde 4 kom Lennart i skade for å vinke til sin kvinne og sine barn på langstrekket, men som alle vet: Lennart ble sluppet i gulvet som barn, og når han vinker en hånd, ja da vinker den andre også, helt av seg selv. Uheldigvis lå denne andre hånden trygt plantet på rattet, og dermed snurret Lennarts MP4-19b og smalt inn i en reklameplakat for den nye Mercedes SLR. Noen vil si at det var et herlig ironisk øyeblikk.
I mellomtiden snek Jaren seg opp i ledelse i sin knallrøde Ferrari.
To runder senere fikk Daniel gassheng i sin nye McLaren - noe han ikke merket selv, siden dieselmotoren ikke akkurat er turtallssterk - og braste gjennom sikkerhetsgjerdet i 420km/t. McLaren har altså fått forbedret toppfarten med den nye motoren. Daniel brakk ryggen på nitten steder, men er klar for Silverstone, i følge FrabbGames egen race-lege, usbekistaneren dr. Fiilghååd.
Samtidig passerte AJ Jaran på langstrekket og overtok ledelsen i sin FW26, tett fulgt av Trude, Gunnar og Hals. Frabb slet med regnoppsettet sitt på den varme, franske asfalten, og måtte av og til ty til WRC kjøring for å treffe apex i hårnålen.
Så fulgte ti runder uten større hendelser, før Raymond måtte i pit. Også Williams-føreren fikk gassheng, men ikke bare det, speed-limiteren sviktet også. Raymond ble målt til 234km/t i pit før han kappet ned pit-crewet sitt. På en eller annen måte kom han seg ut på banen igjen, uten vinger og sidepods, men fikk beskjed om å komme inn til en drive-through på grunn av pitlane speeding. Raymond kom seg ikke helt rundt siden han gikk tom for bensin.
Ute på banen fikk også AJ beskjed om end drive-through, og ikke nok med det: Jammen fikk ikke Trude også straff! Kjæresteparet kjørte side om side gjennom pit mens de kysset energisk og rev av visirbeskyttelser på svært erotisk maner. Sponsorene klappet i hendene av pressedekningen, men førerne mistet selvfølgelig sine tetplasser.
På runde 43 kom en tilskuer seg ut på banen. Franskmannen løp over banen mens han veivet et flagg der det stod noe om at Zidane og Henry var homofile drittspillere, før Peters TyrellYamaha skar mannen i småbiter. Tyrellføreren mistet frontvinge, begge fordekk og hjelm i sammenstøtet. Det påfølgende sammenstøtet med dekkbarrieren sendte Peter flyvende tvers over banen før han landet på hovedtribunen med et smell. Derfor ble det for første gang i FrabbGames historie viftet gulflagg på en tribune. Peter kom fra uten annet en kosmetsike skader, selv om Jenzer kommenterte at Tyrellføreren tok seg godt ut uten nese og hake.
Gunnar ledet nå løpet med god margin, fulgt av Jaran, Lars, AJ, Folke og Robert.
De neste rundene var et langt gjesp, der de resterende førerne kjørte i prosesjon rundt banen, men så hendte det noe! Ulven gikk i pit på runde 69(!). Bensinstrategien måtte ha gått skeis, men så gikk også pit-stoppet dit høna sparker. Den nye wankelmotoren tålte ikke å stå stille, kanskje fordi den gjør 40.000 omdreininger på tomgang. Soppskyen etter eksplosjonen la seg etterhvert, og man kunne konstatere at Ulven slapp unna med tredjegrads forbrenninger på hele kroppen.

Race result:

1. Gunnar
2. Lars og Jaran (!)
4. AJ
5. Folke og Robert (!)
7. Trude
8. Frabb (Uten gummi på sine regndekk)

Fastest lap: Ulven 0:32:743 (!!!!)

Utdrag fra pressekonferanse:

FrabbGame: Gratulerer med seieren, Gunnar!
Gunnar: Bla, bla, bla, hahahahaha!
FrabbGame: Eh, ja, hva skjedde der ute, Jenzer? Du og teamkompis Frabb klarte ikke å holde tempoet i dag?
Jenzer: Nei.
Frabb: Det kan være fordi vi NOK EN GANG fikk beskjed om at det ville regne! Faen steike!
Alle (inkludert FrabbGame): HAHAHAHAHA!
Hals: Sæd.
Trude: AJei! Kom å kyss mei! Ei fekk poeng!
AJ: Som du vil, herskerinne! Jeg har visst ikke så mye peiling på F1 som jeg trodde. Kanskje du burde lære meg, elskling?
Tom: Schaaaal! Rai, rai!
Gunnar: Schottland! Æhhh ... Schottland!
Tom: Rai, rai!
FrabbGame: Jaha, og hva synes du om din nye McLaren, Lars?
Lars: Høne.
FrabbGame: Og da takker vi for oss her fra Frankrike.


- Frabb(c)TM

27-06-2004
FrabbGame2004(c)TM ber selvfølgelig alle lese byline på løpsrapporten før skjellsord og tomater begynner å hagle.

25-06-2004
Og så må det også legges til at journalisten for forrige løpsrapport var dritings og fullstendig gikk glipp av at det var Gunnar som vant!

Gunnar ble naturligvis overrasket over en slik talentløs presetasjon fra pressen, men som den supertøffe helten han er, tok han hele saken med et smil.

24-06-2004
FrabbGame2004 US Grand Prix, Indianpolis


Ikke uventet var det Hals som hadde sikret seg pole-position, knepent foran Frabbgame © -leder Trude. Mer overraskende var det at Lars, i sin Sober ’ wannebe’ Ferrari, hadde klarte å kare til seg tredje beste startspor, på plassen foran AJ, som for anledningen stilte opp med rosa kjørdress. Rykter vil ha det til at AJ hadde planlagt å feire Bernie Ecclestones bursdag, og at det var derfor han hadde kledd seg i rosa. Det viste seg imidlertid senere at det var Trudes venninne Elisabeth som hadde bursdag - AJ hadde med andre ord lest feil på kalenderen. Igjen. Altså nok en gang.


Starten gikk, og ikke uventet fikk flere førere problemer inn i første sving. Stian var helt oppe på 13. plass da Jens kjørte rett inn i rumpa på hans nylig ombygde Weak12C, og dermed var begge ute av løpet. Bakfra kom Folke i sin hjemmesnekra ’Uf-1f’, og teamkamerat Glen i Folkes reservebil Ne’1’i, og dermed var fire biler ute av løpet allerede i første sving. Robert måtte ta en snarvei over gresset, og tjente to plasseringer på det. Lars ble stående igjen på griden, og kom sist ut.

I teten skaffet Hals, Trude, Frabb og AJ seg en luke ganske snart, mens resten av feltet tilsynelatende slet med feil dekkvalg. Lars måtte tidlig i pit på runde 4 for å skifte frontvinge, og falt ned på 12. plass. Tom, som startet fra P7, hadde store problemer med girboksen, og måtte gå i pit allerede på runde 5. De fire i teten var åpenbart i en klasse for seg selv, og dro ifra kraftig.

Frabb klarte ikke å holde følge med AJ, og ble etter hvert forbikjørt. Frabb meldte over radio at han hadde problemer med 2. giret.

Runde 9: Robert fikk drive trough penalty for å ha skaffet seg plasseringer på ulovlig vis, og falt ned på 10. plass.


Runde 22: Hals og Trude hadde pittet, og lå nå 11 sekunder foran tredjemann AJ. Mye tydet på at det skulle bli en kamp mellom Hals og Trude og AJ, men det viste seg snart at både AJ og Trude (team Weeliove Cerveza) hadde store problemer med oversteering, og både begge bilene måtte gå i pit for andre gang på ni runder. Mens Trude gikk i pit , benyttet AJ sjansen til å sette foreløpig beste rundetid.

Hals og Frabb benyttet sjansen til å dra ifra resten av feltet, og snart hadde de to en ledelse på over ti sekunder ned til tredjemann, som var Tom. Tom slet imidlertid fortsatt girboksen, og brøt på runde 37. Lars lå forløpig godt an til en poengplassering, men etter hvert begynte det å komme hvit røyk ut av motoren.

Under 25 runder igjen, og rekkefølgen var som følger: Hals i tet, knepent foran Frabb og ikke langt bak fulgte AJ. Trude lå på en klar 4. plass, og deretter fulgte Lars - som tydlig slet - og Robert.

Bare seks biler var igjen på banen, og kampen om poengene var knallhard.

Runde 67: Bare fire biler lå an til å få poeng, etter at Hals og Frabb krasjet i inngangen av sving 11, og begge bilene måtte bryte. Hals mente at Frabb hadde presset han av banen, og reagerte ved å kaste hjelmen på Frabb. Frabb svarte med å spytte på sin erkerival, og dermed var levenet igang. Banemannskapene måtte etter hvert dra de to førerne fra hverandre.

To runder igjen, og bare fire biler kjempet om podium-plasseringene. AJ lå fem sekunder foran Trude, og så ut til å sikre seg seieren. Lars som startet fra tredje beste startspor kom seg etter en dårlig start (og motorproblemer), og lå over halvminuttet foran Robert på 4. plass.

Chequered flag:

1. AJ
2. Trude
3. Lars
4. Robert

Fastest lap: Frabb – 1:10:096

-Tom

18-06-2004
Og på grunn av dette gikk løpsrapporten til helvete. Den var skrevet i Word, sakset inn hit, og forsvant på et eller annet vis da jeg skulle legge den inn. Siden den ikke ble lagret i Word er den borte for alltid.

17-06-2004
Web-hotellet som Frabbgame bruker har hatt endel problemer med virus-angrep i det siste, og dette har vi fått merke i form av svært lange respons-tider og problemer med innlogging. Forhåpentligvis blir dette problemet løst ganske så raskt.

Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17