Mandag 17. Juni, 2024 Brukernavn: Passord: Husk meg

Nyheter

21-12-2004
FrabbGame vil ønske alle sine medlemmer god jul! Eh, det vil si, alle unntatt denne taper-gjengen:

trude
ahhyeah
hals
robert
lars
jaran
stian
tom
jenzer
folke
peter
lennart
glen
daniel
ray
raymond
frodeulv


23-11-2004
Vi har endelig fått reporten alle har ventet på! For to måneder siden sendte vi en hemmelig agent til Ferrari-fabrikken, og dette er det han oppdaget:

Det er rart at noen ikke klarer å se at Ferrari er ondskapens imperium. De har klart å kombinere tysk umenneskelighet (verdenskjent) med italiensk usportslighet (enda mer verdenskjent), blandet inn litt britisk og fransk teknisk innsikt, og skapt et mafiamonster av et lag. Med Bernie og Max i sin hule hånd (de to mottar sikkert stadig kokte katter på døra hjemme hos seg som påminnelse om at "vi vet hvor du bor") har de hatt et eget regelsett, både teknisk og sporslig, og dermed kunne laget en bil som er bedre enn de andre.

I tillegg har de alltid sånne skumle Bridgestone-japanere som står og følger med i kulissene (noen som husker "kreftmannen" i X-files? Jeg sier ikke mer)... Disse sørger for å bestikke/true de som skal sjekke dekkene, slik at de ikke oppdager alle ulovlighetene der. Litt rart at Bridgestone leverer dekk til det beste og de tre-fire dårligste lagene, og ingen imellom. Det betyr at BS egentlig er talentløse når det gjelder å lage dekk, men at Ferrari har fått satt inn noen magnet-triks eller pigger i dekkene for å få et sinnsykt grep selv med ubrukelige førere.

Parc Ferme ble oppfunnet for at ingen av lagene skulle ha adgang til sine egne biler slik Ferrari skal kunne helle sukker i bensinen deres eller feste bomber på motorene deres usett (derav det TV-seerne tror er "blåste motorer" eller "punkteringer"). Og skulle Ferrari tape en gang, så redigerer man bare TV-sendingen og resultatlista slik at det ser ut som de vant likevel.

Schumi er en typisk tysk idrettsutøver. Genetisk avlet fram i et skrekkelig prosjekt silk bare tyskerne kan. Han har fått installert data-brikker i hodet slik at han er en biomekanisk avskyelighet, og har sikkert gått på en cokctail av steroider og menneskeblod siden han var 5 år. Fordelen er at det er lett å programmere inn alle svingene i banene. Bakdelen er at han ikke vet hva han skal gjøre hvis han ligger bak noen som IKKE får blåflagg og slipper han forbi.

Barrichello er den klassiske karakteren fra mange mafiafilmer. Han er den som skal overta imperiet når gammer'n tar kvelden. Når han oppdager at The Don har en ny yndling (Massa? Liuzzi?), så kommer han til å gå amok med pistol. Sannsynligvis blir han tatt ut av bossens mafia-gorillaer.

Todt er jo en alien. Med det uttrykket i ansiktet og de små antennene som bruker å stikke opp av hodet på han, kan det jo ikke være noen tvil. Han har sikkert bidratt med overjordiske materialer som de bruker i bilen.

Brawn er... vel... han er musklene/gorillaen i teamet. Derav saktefilm av bananspising. Det er han som faktisk henger kokte katter på dørene til Max og Bernie. Brawn betyr jo "muskler" på engelsk. Og for de av dere som har spilt Half Life 1, så husker dere kanskje sitatet "with my brains and your brawn, we'll make an excellent team". Det var det Schumi sa da han kom til Ferrari.

Og han der Montezemolo er jo et klassisk eksempel på en mafia-konge. Har sett han i en del mafia-filmer, ja... Han er den som i filmene er bindeleddet mellom de gamle mafia-bossene og de unge "musklene". Han er ung nok til at han sikkert fortsatt kjører raske motorsykler, men voksen nok til å bruke hjelm. Han er den typen som godt kan skyte noen i hodet på kontoret sitt, men som samtidig er dannet nok til å dekke til møblene med plast først.


Når man da i tillegg tar med i beregningen at tidtakerne jukser med tidene på kvalifiseringene, at alle banemannskaper er Ferrari-fans (de må vel det av frykt for hva som kan skje med familien hvis de ikke er det), at Ferrari har en egen testbane rett ved fabrikken, at man svartflagger alle som nærmer seg de røde og ikke minst alle som (gud forby) prøver å kjøre forbi en rød bil, og at F'en i F1 ikke står for Formel men Ferrari, så skjønner man at F1 er en tvers gjennom pillråtten korrupt møkkasport som egentlig bare fortjener å knekke sammen under sin egen vekt.


22-10-2004
Auda #2.

Red.

21-10-2004
NYHETSOPPDATERINGIkke nazist: Frabb i vanlige omgivelser.

Det viser seg at Frabb Follestad ikke har vanket i det beryktede neo-nazi-nerde-gaming miljøet, men derimot bare i det helt alminnelige nerde-gaming miljøet.

- Øff! Jeg er faen ikke noen Neo-nazist! kommenterer Follestad.

21-10-2004
Da står siste løp for døren, så husk å legge inn satsingene! Tippefristen er kl. 17.00 på lørdag.

14-10-2004
Auda.

Red.

13-10-2004

BREAKING NEWS
Den vel respekterte Frabbgame gründeren, Frabb, har blitt observert i neo-nazi-nerde-gaming miljøet som er drevet av ultra-nazien Folke Slyngstad! I følge sikre kilder, er det nå lite håp for spill-administratoren.

08-10-2004
Kvalifiseringen for Japan GP har blitt utsatt til søndag pga dårlig vær. Tippefristen har dermed blitt forlenget til søndags morgen kl 02.00.

08-10-2004
Kort gladmelding: Feilen som oppstod når man la inn satsing er nå rettet!

07-10-2004
Som dere sikkert har merket, så dukker det opp en feilmelding når man prøver å legge til eller endre en satsing. Denne feilen blir desverre ikke rettet før helgas løp i Japan, men frykt ikke: Feilen oppstår etter at satsingen faktisk har blitt lagt til/endret. Med andre ord: Det spiller ingen rolle.

Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17