Deadline for Ungarn: --:--:--
Brukernavn: Passord: Husk meg

Nyheter

16-03-2005
Smutthullet BAR benyttet seg av i Australia er nå tettet! En motor MÅ nå vare to helger.

04-03-2005
Ai, ai, ai!

04-03-2005
Skandalen fortsetter! Trude har forlatt The Mistfists og startet Team Intruder i lag med AJ! Dette betyr at det nå er Jens og Jaran som står uten team-kompiser!

04-03-2005
Oi, oi, oi, i lys av sin teamkamerats dårlige resultater forrige seosong har Frabb forlatt Team FW26, og dannet et nytt team som heter SirFrankRacing. Med seg har han Gunnar, som også var misfornøyd med AJs resultater.

Hva nå? Skal de to forlatte danne eget team? Time will show!

26-02-2005
Tunge tider

bilde

Eddie Jordan lusket rundt i pit-lane-området uten mål eller mening. Han følte seg plutselig som en outsider. Tenk det, etter alle årene som høyttalende backmarker! Han trøstet seg med tanken på alle eurosedlene han kunne ta ut av banken, for han skulle ta dem ut av banken. Eddie stolte ikke på banker. De hadde lurt ham før. Dessuten hadde det ikke tatt så lang tid å hule ut madrassen, og hvem har sagt at det ikke er mykt å ligge på en formue?
___Han humret for seg selv av det han så på som en svært god kommentar, og bestemte seg for å si det en høyt når noen viktige var i nærheten, som Ross eller Jean. Han ville ikke sløse den bort på for eksempel Paul.
___Utenfor Williams-garasjen stod (satt) Frank og Todt sammen med to pitbabes. Eddie nøt å se Todt nervøs, som nå. Kanskje det var fordi de to jentene var av høy standard, selv etter Grand Prix-standarder. Det kunne også være fordi de var rundt 1.80.
___”Heisann, gutter!” sa Eddie jovialt, og rettet på de nye designer-innfatningene sine.
___Frank hilste så vidt, før han gjenopptok stirringen på kløften til en av jentene. Jean gadd ikke å snu seg en gang.
___Eddie kjente det irske temperamentet våkne, og selv om han var i ferd med å hisse seg opp, rakk han å sammenligne seg selv med en vulkan rett før utbrudd. Han lagret et mentalt notat på å bruke den sammenligningen en gang i festlige lag.
___”Åh, rally er sååå fascinerende,” sa en av jentene før Eddie rakk å si noe han ville angre på.
___Todt lo avvæpnende før han forklarte brødhodet at hun var på en Formel 1-bane.
___Den andre jenta satte seg på fanget til Frank. Hun strøk ham over hodet og laget trutmunn. ”Du er søt, har du vunnet en tur til dette løpet?”
___”Hæ?” stotret sir Frank.
___Hun skakket på hodet. ”Du er så søøøøt! Jeg bare lurte, siden du sitter i rullestol, altså. Bruker ikke handikappede å vinne sånne turer…”
___Montoya jogget forbi uten å ense dem. Den lille tjukkasen bannet helt til han forsvant inn i garasjen til McLaren. Eddie så opp på resultatskjermen på veggen, og la merke til at Kimi hadde satt ny provisional pole.
___”Stygg den Red Bull-bilen, hva?” sa Eddie i et nytt forsøk på å bli innlemmet i samtalen.
___”Frank eier et team,” sa Jean forsiktig til jenta som satt på fanget til den skulende engelske lorden.
___”Åh,” sa hun.
___Flavio slo seg sammen med gjengen utenfor Williams-garasjen. Eddie rakk fram hånden, sånn for å markere at selv om de var konkurrenter, så gikk det da an å ha en sivilisert tone. De var da for pokker medlemmer i verdens mest eksklusive barnehage.
___Flavio registrerte ikke gesten, og stilte seg i stedet ved siden av Jean. ”Helsikes dekkregler! Alonso kom nettopp i pit med bare felgene igjen!”
___”Ah, ah,” pep Jean og holdt opp en advarende pekefinger. ”Vi snakker ikke butikk under løp.”
___Flavio så ned på ham. ”Når skal vi prate butikk, da?”
___”Pressekonferanser.”
___Flavio himlet med øynene.
___”Jeg visste det!” hylte en skingrende stemme. ”Jeg visste det! Dere rotter dere sammen! Hva har skjedd! Nye regler igjen? Blir det firhjulstrekk neste sesong? Hva?”
___Gjengen snudde seg sakte mot det som viste seg å være Paul Stoddard. Minardisjefen stod med halvåpen munn og oppsperrede øyne.
___”Gå og ta medisinen din,” mumlet Flavio, og snudde seg mot jenta som ikke satt på Franks fang. ”Deg har jeg ikke sett før?”
___”Hihi, jeg er ny!”
___”Har du sett Renault-traileren?”
___”Nei! Er den fin?”
___Eddie så etter Flavio og den trippende Sauberkledde pitbaben med en blanding av avsky og misunnelse i blikket. Han følte seg som en slagen mann da han tasset bort fra det gode selskap.
___Han la merke til at en eller annen fotfulgte ham, men han gadd ikke å snu seg. Det kunne bare være én mann.
___”Jeg boikotter alt dere ble enige om på det hemmelig møtet nå nettopp,” messet Paul over skulderen til Eddie.
___”Som du vil, som du vil.”
___”Jeg mener det! Jeg driver det nest eldste teamet på grid`en – og da driter jeg i perioden vi ikke deltok – og mine meninger bør veie like tungt som Ferraris!”
___”Jepp.”
___”Jeg er viktig!”
___”Ingen tvil om det.”
___”Jeg krever respekt!”
___”Mmm.”
___”Minardi er en viktig del av Fomel 1`s sjel!”
___Eddie snudde seg mot ham. ”Hold tåta nå, Paul, og bli med på en drink i traileren min.”
___Minardis øversteprest tenkte seg om et par sekunder, før et glis bredte seg over det vanligvis misfornøyde ansiktet. ”Så gøy! Vi kan slenge dritt om Ferrari og Max! Det blir akkurat som i gamle dager, da både du og jeg laget problemer og hodebry!”

26-02-2005
Vi her på FrabbGame fant forresten en side fra Juan Pablos dagbok, og tror dere ikke han legger ut om hvordan det er å kjøre en McLaren?

En dag i Juan Pablos liv

Mandag
Klokken 11.02

Jeg kom nettopp fra den første testen av den nye McLaren-bilen min, og det gikk ganske greit. Kimi er ikke like skadd som jeg trodde, i hvert fall ikke like idiot som Ralf. Jeg skjønner riktignok ikke så mye av det han sier, men det er ikke så viktig. Ron sa at ingen skjønner det han sier, ikke engang Mika. Uansett, det som er viktig er at han kjører et par tideler saktere enn meg rundt hver eneste bane vi er på. Det har gått bra hittil, selv om jeg overhørte Ralf si at den eneste grunnen til at Kimi ligger litt bak for øyeblikket fyllesyke.
Jeg hater Ralf.
Connie kom også innom traileren. Hun sminket seg i en time mens jeg spilte F1 2004 på Playstation. Jeg var meg selv. (Og jeg slo Michael) Connie sa at hun liker McLaren bedre enn Williams, på grunn av fargene. Kjerring. Jeg forklarte henne at jeg også liker McLaren bedre enn Williams. På grunn av pengene. Da lo hun.

Klokken 12.14
Faen, faen, helvetes faen! Den finske papegøyen har slått tiden min. Connie trøstet meg en halv time, men det hjalp ikke. Jeg ringte pappa, og fikk høre det eneste som hjelper i slike situasjoner: At jeg er den beste i verden.
Ron og Adrian var innom og sa noe om at jeg fortsatt har et par uvaner som sitter igjen fra tiden i Williams. Ron sa at MP4-20 ikke bare var en kraftig motor montert på et piano med Michelindekk, og noe om at jeg ikke kjørte rullestol lenger. Både han og Adrian lo lenge av det. Jeg begynte å le til slutt selv, men jeg skjønte ikke vitsen. Jeg får ringe pappa og spørre litt senere.
Den engelske fyren med abnormt stort hode som kjørte for McLaren i fjor var innom og ønsket meg lykke til. Jævla idiot.

Klokken 14.56
Haha! Ny bestetid! I seiersrusen spiste jeg dobbelt så mye som treneren min ga meg beskjed om. Jeg får ta en joggetur rundt banen når det blir mørkt.
Under en obligatorisk føkkings fotoseanse støtte jeg borti Bernie. Han lovet at jeg skulle bli nummer én når Michael forsvinner. Akkurat som det var noe nytt. Jeg likte derimot ikke at han stod og holdt rundt finske-svinet litt senere. Kanskje Kimi er like ille som Ralf. Heldigvis sliter lille-Schumi i Toyotaen sin. Det gir meg en god følelse hver gang han går forbi i den rødhvite dressen sin. Han hilser høflig, selv om sutremunnen hans aldri er langt unna.

Tirsdag
Klokken 09.24

Faen. Rom nektet for at han har gitt Kimi en raskere McLaren. Det må han ha gjort, det sa pappa også. (Han skal sende en mail til Ron) Til og med Connie ser ut til mene det samme. Kanskje han tok en snarvei?
Jeg ble stående ved siden av Ross på dass i sted. Det var ganske pinlig, i hvert fall helt til jeg oppdaget at han er av den typen som ikke får pisse dersom en lav colombianer stirrer på penisen hans. Haha, det fortjente han etter all dritten han slengte etter episoden der jeg sendte Michael ut i sandgropen. ”En fører uten klasse”, var det vel han kalte meg. Pappa sendte mail til ham etter det, men fikk ikke svar.
Ja, ja, nok for i dag.


25-02-2005
Skrekkens dag er over oss, Schuzifer og kameratene har skrudd sammen ny bil, og ingen kan si at gamlefar ikke kan å kle seg.

bilde

25-02-2005
Da er Frabbgame endelig på plass på ny server! Dette feier vi med ... vel ... ingenting!

10-01-2005
FrabbGame har fått nyss i at en av spillets mer fremtredende personligheter er på jakt etter ny teamkamerat! Silly-season nå også¨på FrabbGame!

09-01-2005
Årets første lansering er unnagjort, og slik ser den nye Toyotaen ut:

http://www.f1.no/main.asp?ID=7120053012

Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17